Producători

Deserturi home-made, fara zahar, gluten sau lactate

Buletin de știri

E laptele meu preferat din perioada asta.Imi place ca e foarte simplu de facut, e bun la gust si are o multime de beneficii pe parte nutritionala. Il mananc cu cereale, sau il amestec cu fructe si frunze verzi si-mi fac felicioase smoothie-uri.

Ai nevoie de:

  • 4 linguri seminte de susan
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de melasa sau miere
  • putina scortisoara
  • vanilie sau alte arome care iti plac


1. Pune toate ingredientele in blender si mixeaza 30-40 de secunde, pana se transforma totul in ceva delicios ce arata ca laptele.

Cu cat blenderul tau e mai performant, cu atat laptele va fi mai fin.

 

Bunatatea asta iti ofera
80% din necesarul zilnic de Mangan, 70% Magneziu, 40% Fier, 40% B6, 45% Calciu, 35% Zinc, 35% Seleniu, 35% Fosfor, 25% B1.
In plus, e proteina completa, contine toti cei 9 aminoacizi pe care organismul nostru nu ii poate produce.

E posibil sa ti se para putin ciudat la inceput, insa daca ii dai o sansa, cu singuranta o sa-ti placa. Joaca-te cu cantitatile, fa-l mai dulce sau mai concentrat, pune in el banane sau fructe de padure si gaseste varianta preferata.