Producători

Deserturi home-made, fara zahar, gluten sau lactate

Buletin de știri

Ceai de Spanz Tirban 100g Afisare la marime maxima

Ceai de Spanz Tirban 100g

  • AFECŢIUNI :
  •       noduli mamari                       chisturi ovariene       infecţii interne
  •       adenom de prostată             leucemii                    sindromul hodgkin
  •       tumori maligne gr 1 şi 2       cancer la sân           fibrom uterin
  •       osteosarcom

Detalii

Ceai de Spanz

15,00 lei

Ceai de Spanz Tirban 100g <ul> <li>Acest ceai se consumă progresiv de la 2 gr în prima lună, la 4 gr în a treia lună, după care se face o pauză de 10 zile şi se continua încă 3 luni tot cu 4 gr.</li> <li><strong>Prima lună:</strong></li> <li>    La 1,250 l apă se pun 2 gr spânz (zdrobit cu mânerul cuţitului) şi se fierbe până scade la 1 litru.</li> <li>    Se lasă la răcit acoperit cu capac, se filtrează, se pune într-o sticlă care se păstrează la rece.</li> <li>    Se consumă astfel :</li> <li>-           prima zi ............1 linguriţă</li> <li>-         a doua zi ...........2 linguriţe</li> <li>-         a treia zi ............3 linguriţe</li> <li>se merge progresiv cu câte o linguriţă zilnic până se ajunge la 15 zile câte 15 linguriţe, după care se scade, adică:</li> <li>-         a  XVI zi ..............14 linguriţe</li> <li>-         a  XVII zi .............15 linguriţe</li> <li>........................................................</li> <li>-         a XXX zi ...................1 linguriţă</li> <li>Acest ceai se bea în fiecare dimineaţă înainte de masă cu 30 min.</li> <li>          <strong>În luna a doua</strong> :  se face ca şin în prima lună dar se măreşte cantitatea de spânz cu 1 gr, deci vor fi 3 gr.</li> <li>          <strong>În luna a treia</strong> se face la fel ca în lunile precedente dar se mai adaugă 1 gr, deci vor fi 4 gr.</li> <li>Se face pauză 10 zile după care se continua cura încă 3 luni cu o cantitate de câte 4 gr în fiecare lună.</li> <li>Dacă în timpul celei de a treia lună , când se consumă 4 gr spânz, persoana în cauză are senzaţii de vomă ţi face diaree puternică se întrerupe cura, se face pauză de 10 zile şi se reia cura cu o cantitate de 3 gr.</li> <li></li> <li><strong>!!! A NU SE DEPĂŞI DOZA RECOMANDATĂ. În cantităţi mai mari planta este TOXICĂ.</strong></li> </ul>
12,10 lei
  • Acest ceai se consumă progresiv de la 2 gr în prima lună, la 4 gr în a treia lună, după care se face o pauză de 10 zile şi se continua încă 3 luni tot cu 4 gr.
  • Prima lună:
  •     La 1,250 l apă se pun 2 gr spânz (zdrobit cu mânerul cuţitului) şi se fierbe până scade la 1 litru.
  •     Se lasă la răcit acoperit cu capac, se filtrează, se pune într-o sticlă care se păstrează la rece.
  •     Se consumă astfel :
  • -           prima zi ............1 linguriţă
  • -         a doua zi ...........2 linguriţe
  • -         a treia zi ............3 linguriţe
  • se merge progresiv cu câte o linguriţă zilnic până se ajunge la 15 zile câte 15 linguriţe, după care se scade, adică:
  • -         a  XVI zi ..............14 linguriţe
  • -         a  XVII zi .............15 linguriţe
  • ........................................................
  • -         a XXX zi ...................1 linguriţă
  • Acest ceai se bea în fiecare dimineaţă înainte de masă cu 30 min.
  •           În luna a doua :  se face ca şin în prima lună dar se măreşte cantitatea de spânz cu 1 gr, deci vor fi 3 gr.
  •           În luna a treia se face la fel ca în lunile precedente dar se mai adaugă 1 gr, deci vor fi 4 gr.
  • Se face pauză 10 zile după care se continua cura încă 3 luni cu o cantitate de câte 4 gr în fiecare lună.
  • Dacă în timpul celei de a treia lună , când se consumă 4 gr spânz, persoana în cauză are senzaţii de vomă ţi face diaree puternică se întrerupe cura, se face pauză de 10 zile şi se reia cura cu o cantitate de 3 gr.
  • !!! A NU SE DEPĂŞI DOZA RECOMANDATĂ. În cantităţi mai mari planta este TOXICĂ.