Producători

Deserturi home-made, fara zahar, gluten sau lactate

Buletin de știri

Ceai hemoroizi interni Tirban 250g Afisare la marime maxima

Ceai hemoroizi interni Tirban 250g

  • Pentru hemoroizi interni, fisuri anale, se recomandă o combinaţie din plante medicinale.
  • Se va face o infuzie din această combinaţie; o linguriţă  la 250 ml apă.
  • Se vor bea trei căni pe zi (250 ml ceai X 3 / zi)

Detalii

Ceai hemoroizi interni

25,00 lei

Ceai hemoroizi interni Tirban 250g <ul> <li><strong>ROL TERAPEUTIC</strong> :</li> <li> Are efect astringent, cicatrizant, dezinfectant,antiseptic,antimicrobian,antiiflamator.</li> <li> </li> <li><strong> MOD DE PREPARARE  SI CONSUM</strong>:</li> <li>Se face infuzie dintr-o mână cu plante la doi litri de apă, după care se lasă la răcit pâna ajunge la o temeratură suportată de corp.</li> <li>Se fac băi de şezut, seara la culcare 4-5 şedinţe de 15 min fiecare. Se urmează un tratament de 15-20 seri. După fiecare baie, se unge cu alifie de marul lupului în combinaţie cu gălbelele. Această alifie poate fi întrebiunţată chiar şi în cursul zilei de 2-3 ori în caz de dureri mari. Acest tratament duce la dispariţia hemoroizilor, chiar dacă afecţiunea este veche.</li> <li> </li> <li><strong>REGIM ALIMENTAR</strong> : se vor evita mâncărurile iuţi, grăsimi şi alcool.</li> </ul>
20,16 lei
  • ROL TERAPEUTIC :
  •  Are efect astringent, cicatrizant, dezinfectant,antiseptic,antimicrobian,antiiflamator.
  •  
  •  MOD DE PREPARARE  SI CONSUM:
  • Se face infuzie dintr-o mână cu plante la doi litri de apă, după care se lasă la răcit pâna ajunge la o temeratură suportată de corp.
  • Se fac băi de şezut, seara la culcare 4-5 şedinţe de 15 min fiecare. Se urmează un tratament de 15-20 seri. După fiecare baie, se unge cu alifie de marul lupului în combinaţie cu gălbelele. Această alifie poate fi întrebiunţată chiar şi în cursul zilei de 2-3 ori în caz de dureri mari. Acest tratament duce la dispariţia hemoroizilor, chiar dacă afecţiunea este veche.
  •  
  • REGIM ALIMENTAR : se vor evita mâncărurile iuţi, grăsimi şi alcool.